Har dit barn lyst til at tegne, male, bygge skulpturer og tage fotografier?

Er svaret JA – så er billedskole på Willumsens Museum sagen.

Willumsens Museums billedskole er åben for alle, der har lyst til at lege med mange forskellige materialer – og blive dygtigere til at udtrykke sig kreativt. Det er ikke vigtigt, at dit barn i forvejen er en ørn til at tegne og male. Vi undersøger kunstværker og materialer sammen, og øver os undervejs. I billedskolen skal vi arbejde med mange forskellige udtryksformer og projekter indenfor bl.a. tegning, maleri, skulptur, tryk, foto mm. Undervisningen foregår på Willumsens Museum, og som inspiration til de kunstværker, som vi skaber, skal vi se nærmere på, hvordan billedkunstneren Willumsen arbejdede med forskellige kunstmedier.

Underviser

Født 1972. Uddannet på Accademia di Belle Arti di Napoli (BFA 1999) og Accademia di Belle Arti di Carrara (MFA 2004). Efteruddannelse indenfor formidling af kunst til børn og unge, University College Sjælland (2015). Har udstillet siden 2000 i ind – og udland, bl.a. i Italien, Grækenland, Finland og Sverige. Arbejder pt fortrinsvis med grafik og maleri i sin egen kunstpraksis. Har tidligere undervist på Thorvaldsens Museum og lavet undervisningsmateriale til Rudersdal Museer. Er siden 2015 tilknyttet som underviser på Willumsens Museum.

Målgruppe

Der oprettes tre hold; et hold med plads til 12 elever fra 0.-3. klassetrin,  et hold med plads til 12 elever fra 4.-6. klassetrin og som noget nyt i sæsonen 2020 også et fordybelseshold med plads til 12 elever fra 5.-10. klassetrin.