Find dine skjulte skatte frem i lyset til vurderingsdag på museet

Den populære vurderingsdag vender tilbage. Nu er det igen muligt at få vurderet dine skjulte skatte på J.F. Willumsens Museum. Lørdag den 3. november kl. 11-14, kommer vurderingseksperterne fra Bruun Rasmussen Auctioneers og sætter pris på kunst, design, antikviteter, smykker, armbåndsure, frimærker, mønter og vin.

Når J.F. Willumsens Museum i samarbejde med Bruun Rasmussen Auctioneers endnu en gang byder indenfor til vurderingsdag, er det en enestående chance for at finde ud af, om moster Odas sølvskeer eller farfars tinsoldater i virkeligheden er en formue værd, hvis den kommer under hammeren i det berømte auktionshus.

Kombiner vurderingsdagen med et besøg i  udstillingen “EKKORUM. Thorvaldsen, Willumsen, Jorn og deres samlinger”

Det er gratis og uforpligtende at få vurderet sine samlerobjekter, og hvis samlingen er for omfattende til at tage med under armen, er det også muligt, at medbringe fotos eller lister med beskrivelser af genstandene. Efterfølgende er det muligt, at indlevere genstande til de kommende auktioner hos Bruun Rasmussen.

Udstillingen ”EKKORUM. Thorvaldsen, Willumsen, Jorn og deres samlinger,” der giver et indblik i store billedkunstneres egne samlinger af andres kunst, er åben på dagen og kan besøges mod sædvanlig entre – og som en ekstra service på dagen, holder personalet på museet gerne øje med dine genstande, under besøget i udstillingen.

Willumsens egne kunstindkøb belyses

Hver time fra kl. 11 – 15 vil museumsdirektør Lisbeth Lund, fortælle om Willumsens Private kunstsamling. Willumsens indkøb sættes i perspektiv til den aktuelle udstilling “EKKORUM. Thorvaldsen, Willumsen, Jorn og deres samlinger,” ligesom de korte introoplæg vil komme ind på, hvorfor Willumsen købte sine værker, hvad de kommercielle tanker bag købene har været samt værkernes efterfølgende værdisættelse.

Hvem, Hvad, Hvor:

Vurderingsdag på J.F. Willumsens Museum i samarbejde med Bruun Rasmussen Auctioneers

Jenriksvej 4, 3600 Frederikssund

Lørdag den 3. november kl. 11-14

Det er gratis og uforpligtende at få vurderet sine genstande – udstillingen besøges dog mod vanlig entre.

2018-10-29T09:46:20+00:00

1. Offentlig omvisning