Undervisning

På museet er vi rigtig glade for at få besøg af skoler og institutioner. For at besøget bliver positivt for alle parter, opfordrer vi til, at man på forhånd taler med eleverne om, hvordan man opfører sig på et museet. For eksepmel, at der skal tages hensyn til kunstværkerne, og de andre museumsgæster;

Vi skal passe godt på vores kunstværker, så de kan holde mange år endnu, og være til glæde for besøgende – også i fremtiden. Derfor må de ikke berøres, og I må kun arbejde med blyanter og oliekridtlignende farve i salene.

Når I færdes på museet på egen hånd, beder vi om, at lærerne følger deres elever rundt i samlede grupper. Husk på, at det er god skik at gå stille og roligt omkring og sørge for, at man ikke kommer for tæt på de enkelte værker. Og så er det rart, hvis lydniveauet er til at være i for alle – også de andre besøgende.

Madpakker

I kælderen er der en frokoststue, hvor skoleklasser kan spise deres medbragte madpakker. Er vejret godt, kan maden nydes i museets dejlige park ved borde og bænke.

Besøg aftales på forhånd

Kontakt museet på tlf: 47 31 07 73 eller jfw@frederikssund.dk, så vi er sikre på, at der er plads i frokoststue, værksted og det øvrige museum.

Vi glæder os til at høre fra jer, så vi sammen kan planlægge netop jeres forløb.

Vild med Willumsen

Vild med Willumsen undervisningsmateriale