gaveidé Medlemskort Klubben Kunst J.F. Willumsens Museum kunstklub

Spring på hovedet i Willumsens farverige og fabulerende univers, med J.F. Willumsens Museums nye kunstklub

Nu har du mulighed for at blive medlem af J.F. Willumsens Museums kunstklub – og få adgang til eksklusive events, samt rabatter på varer og arrangementer.

Er kunstklubben noget for dig?

Klubben Kunst er for dig, der holder af kunst i almindelighed og Willumsen i særdeleshed. Om du er kender eller nybegynder er ikke så afgørende, klubben indeholder arrangementer og kreative formiddage, der henvender sig bredt. Er du allerede hooked? Meld dig ind her>> Eller læs videre om, hvad klubben kan tilbyde dig.

Det praktiske først:

Det koster 199,- kroner at blive medlem af Kunstklubben, og så gælder medlemskabet i et helt kalenderår. Melder du dig ind nu, får du adgang i resten af 2018 samt hele 2019. Fra februar 2019 åbner Willumsens nye permanente udstilling, der gennem en ny spændende ophængning og skiftende sammenstillinger altid vil have noget at byde på for dig, der er vild med Willumsens farverige og udtryksfulde univers. Derudover byder 2019 på en udstilling med en nyt blik på Willumsens brug af kvindelige modeller – og hvordan synet ændrede sig fra “klassisk kvinde” til et lidt mere flydende kønsudtryk.

Senere stilles Willumsens værker i dialog med en af de vigtigste nulevende billedhuggere, Jørgen Haugen Sørensen.

Det får du som medlem af Kunstklubben:
  • Gratis entre hele året
  • 1-2 eksklusive klubevents
  • 20 % rabat på aktuelle kataloger og rabat på udvalgte produkter i butikken.
  • Invitation til ferniseringer for dig og en gæst
  • Gratis adgang til fire ”Bag-om-kunsten” og 10 familiesøndage
  • Rabatter på udvalgte arrangementer
  • Opskrivning til nyhedsbreve med information om arrangementer