Julehygge julefest juletræsfest på J.F. Willumsens Museum 2018 for børn

Kom til juletræsfest. I år inviterer vi julestemningen indenfor – kom og hjælp med at pynte vores flotte juletræ med Willumsen-engle og andre julerier.

9. december kl. 11 – 15. Juletræsfest, tænker du måske nu, det er sådan noget med julemænd, appelsiner i godteposer og kædedans om træet. Men. Det er det altså ikke helt. Ikke her på J.F. Willumsens Museum i hvert fald. En fest holder vi dog. og der er et juletræ, som vi gerne vil have pyntet efter alle kunstens regler. Og vigtigst: Du er inviteret med. Så velkommen til et helt nyt tiltag: Julefest på museet.

Aktiviteter for både børn og voskne

Denne søndag inviterer vi indenfor til et par timer i julens – og Willumsens – tegn. Ud over aktiviteterne i det kreative værksted, vil der være mulighed for at klippe unik julepynt, med inspiration i blandt andet Willumsens berømte engle.

De voksne kan i løbet af dagen se frem til omvisninger, der med udgangspunkt i den aktuelle udstilling EKKORUM. Thorvaldsen, Willumsen, Jorn og deres samlinger ser nærmere på Willumsens samling af ikoner og de mange engle i værkerne. Børnene kan se frem til højtlæsning, kreative aktiviteter i værkstedet og en dag i julens – og Willumsens – tegn. Vi sørger for, at der vil være salg af æbleskiver eller andet juleguf og varme drikke. og husk nu, at det som altid er gratis at deltage i julearrangementet, når entreen til museet er betalt. Børn under 18 har fri entre!

Ny udstilling efter jul

Når museet lukker og slukker til nytår, er det samtidigt sidste chance for at opleve udstillingen EKKORUM (Som du kan få en smagsprøve på her >>)Udstillingen er rig på detaljer, og både børn og voksne kan hygge sig med at gå på opdagelse efter bevingede væsener som drager, Pegasuser og engle – og man får på samme tid et indblik i, hvad det kan sige at være virkeligt passioneret samler. Willumsen havde mere end 2000 værker fra andre kunstneres hånd i sin private kunstsamling.