Willumsens Museum Cafe Forpagter

Er du vores nye forpagter til Café Ferdinand?

Har du visioner for cafeen på et enestående museum, og kan du levere enkle, smagfulde og nytænkende tilbud, som appellerer til såvel børnefamilier på tur som kulturglade pensionister? Så er det måske dig, der er vores nye forpagter til Café Ferdinand fra 1. februar 2019?

RAMMERNE

Café Ferdinand er placeret centralt i Willumsens Museum mellem den gamle del af museet og tilbygningen fra 2005. Lokalet er smukt med højt til loftet og store vinduespartier, der tilbyder kig til museumsparken. Om sommeren er det muligt at have udendørs servering i parken. Vores Café rummer et anretterkøkken, hvor der kan produceres kolde retter, og et spiseområde på ca. 66 m2 med plads til ca. 40 siddende gæster.

Museets har åbent tirsdag-søndag 10-17, og besøgstallet ligger på godt 16.000 gæster årligt, men forventes at stige i løbet af de kommende år. Prisen for leje af café er 6.500 kr. pr. måned.

Museet skal have brugsret til cafeen efter lukketid til arrangementer, men forpagter tilbydes at stå for forplejningen.

ØNSKER FOR CAFÉEN:
  • Et attraktivt, uhøjtideligt mødested for museets gæster og lokalområdet i øvrigt
  • Forplejning af høj kvalitet, leveret med personlighed – både til hverdag og ved arrangementer
  • Fokus på økologi og anvendelse af råvarer fra producenter i lokalområdet
  • Et tæt og løbende samarbejde med museet omkring arrangementer i caféen

Det er afgørende, at du er i stand til at sammentænke din egen virksomhed med den oplevelse, det er at besøge Willumsens Museum – til glæde for gæsterne og til gavn for egen virksomhed.

Der ønskes i første omgang en interessetilkendegivelse med et bud på koncept og muligheder med henblik på konkrete forhandlinger i løbet af januar 2019. Koncept sendes til museets direktør inden 23. november 2018. Find udbudsmateriale HER>>

KONTAKT

Lisbeth Lund, Museumsdirektør

T: 47310773 | Mail
J.F. Willumsens Museum
Jenriksvej 4
360 Frederikssund