gode anmeldelser til EKKORUM på J.F. Willumsens Museum

Kristeligt Dagblad har været en tur forbi J.F. Willumsens Museum for at anmelde “EKKORUM. Thorvaldsen, Willumsen, Jorn og deres samlinger”

EKKORUM er blevet anmeldt i Kristeligt Dagblad, og har fået flotte ord og hele  med på vejen.

“Fascinerende og indsigtsfuld udstilling på J. F. Willumsens Museum om de tre kunstneres private samlinger af alt muligt mellem himmel og jord.”

Hele anmeldelsen kan læses af abonnementer her: https://www.kristeligt-dagblad.dk/kultur/thorvaldsen-willumsen-og-jorns-spejlkabinetter

Flot modtagelse til udstilling der er helt blotte for kunstnerens egne værker

Det er ikke første gang, at udstillingen der mod sædvane ikke indeholder Willumsens egne værker, men derimod sætter Thorvaldsen, Willumsen og Jorns private samlinger af andres kunst i scene, har fået så flotte ord med på vejen. Tidligere har blandt andet Børsen, Kunstkritikk.dk, kunsten.nu og Weekendavisen lagt spalteplads til sætninger som “Udsøgt og vidtfavnende”, “Virkelig morsomt og spændende (*****)” og “(…) På Willumsen-Museet i Frederikssund er værkerne fraværende, men kunstneren helt tæt på.”

Du kan læse meget mere om udstillingen her >>

2018-08-27T09:52:40+00:00

1. ASGER JORN OG COBRA I