I samarbejde med Folkeuniversitetet i København udbyder J.F. Willumsens Museum dette spændende foredrag, hvor du kan komme helt tæt på udstillingen ”Fra klassisk til queer” med kurator Louise Bugge Jacobsen

Kvinder, kvinder, kvinder. De synes alle vegne, når man færdes blandt Willumsens værker. Dansende kvinder, eftertænksomme kvinder, stærke kvinder.

Efter nærmere udforskning af materialet står det dog snart klart, at kvinden som fast defineret kategori ikke er helt farbar hos Willumsen; den kvindelige model muterer og forvandler sig konstant i Willumsens streg.

Den kvindelige model hos Willumsen er også indgangen til en nærmere forståelse af hans kunstneriske proces, hvor værkerne knopskyder og befrugter hinanden i et kompleks netværk af idéer og kompositioner, og hvor relationen mellem kunstner og model konstant genforhandles.

Foredraget inkluderer en guidet tur i den aktuelle udstilling ”Fra klassisk til queer.”

1. Tegnehold for voksne undervisning kom og vær med frederikssund willumsens museum

Åbne tegnehold

maj 25 @ 1:00 - 15:00