Sommerbilledskole på J.F. Willumsens Museum

Målgruppe: 0.-3. klasse

J.F. Willumsens Museum tilbyder et kort billedskoleforløb i foråret. Så har du lyst til at prøve kræfter med billedkunsten? Kan du lide at male, tegne og udtrykke dig visuelt? Så er forårsbilledskolen måske noget for dig.

Undervisningen foregår på J.F. Willumsens Museum. Over de fire undervisningsgange vil vi eksperimentere med forskellige udtryk og materialer. Vi vil finde inspiration i J.F. Willumsens værker, men også i verden omkring os og arbejde udendørs, hvis vejret tillader det.

Undervisningen varetages af museets faste kunstformidler billedkunstner Mille Søndergaard, født 1972. Mille er uddannet indenfor grafik og maleri i Italien og er i gang med en diplomuddannelse i formidling af kunst og kultur for børn og unge (University College Sjæl­land). Udover at undervise og formidle arbejder Mille også med sin egen kunstpraksis.

Tidspunkt: Mandage d. 13. maj, 20. maj., 27. maj og 3. juni. kl. 15.30 -17.30

Pris: 400 kr. for 4 undervisningsgange

Maks. 12 personer

Billetter