Kom med på besøg på G.A. Hagemanns Kollegium i København og oplev Willumsens ikoniske maleri ”Bjergbestigersken”.

Hun er et ikon i dansk kunsthistorie – den stærke kvinde, verdensherskerinden, der spejder ud over det storslåede bjerglandskab: J.F. Willumsens mesterværk En bjergbestigerske, som han udførte i to versioner. Udgaven fra 1904, som hænger på G.A. Hagemanns Kollegium i Købehhavn, har du nu ekstraordinært mulighed for at opleve i selskab med museumsdirektør Lisbeth Lund..

Dato & tid: 20. november kl. 17.30
Sted: G.A. Hagenmanns Kollegium, Kristianiagade 10, 2100 København Ø

Det koster 50,- at deltage i turen – medlemmer af Willumsens Museums Kunstklub, deltager gratis. Bliv medlem af kunstklubben her >>

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er endnu ikke tilgængelige