Samtaler om kunsten – Aftenåbent på museet.
Onsdag d. 1. maj holder vi endnu en gang åbent til kl. 20.00. Anne Gregersen der er museumsinspektør på J.F. Willumsens Museum og kvinden bag – blandt MANGE andre – udstillingen “Willumsens verden” tager dig med en tur bag penselstrøgene på Willumsens værker. Annes oplæg starter kl. 18.30, og på museets hjemmeside har du mulighed for at bestillen en let anretning, du kan nyde på forhånd. Aftenen lægger op til samtale om Willumsen, værkerne og hans samling.

Det er selvfølgelig også muligt at gå rundt i udstillingerne på egen hånd.

Der er mulighed for at bestille en let aftenanretning HER >>

HER>> kan du læse mere om de aktuelle udstillinger

Tilmelding kun nødvendig, hvis du ønsker at spise i forbindelse med arrangementet.

1. Yoga frederikssund gratis Lo Yoga Willumsens Museum
  2. Tegnehold for voksne undervisning kom og vær med frederikssund willumsens museum

Åbne tegnehold

april 27 @ 13:00 - 15:00