Willumsens Ataliervilla på Strandagervej i Hellerup er en særegen arkitektonisk perle..

… Og nu kan du som kunstklubmedlem komme med på en guidet tur i den sukke villa. Få en helt unik mulighed for at træde indenfor i Willumsens Ateliervilla – huset, som Willumsen i tegnede til sig selv og sin hustru i 1906, og som Real Dania By og Byg overtog  i 2002 og siden har restaureret – næsten til husets udgangspunkt.

Som klubkortholder i J.F. Willumsens Museums kunstklub kan du nu  få et eksklusivt indblik i Willumsens virke som arkitekt. Som årskortholder kan du købe billetter til en særligt favorabel pris – og du har oven i købet mulighed for at invitere op til to gæster med – til en pris på 160,- kr./person. Billetterne kan du bestille her>>

Eksklusivt for medlemmer af kunstklubben

Hvis du allerede er årskortindehaver, er du velkommen til at kontakte museet for at få dit medlemskab opgraderet til kunstklubben mod et gebyr på kr. 50,- Er du endnu ikke medlem, kan du blive det HER>>

J.F. Willumsen – billedkunstneren som arkitekt

J.F. Willumsen er en hovedskikkelse i dansk kunsthistorie med flere ikoniske værker, som mange kender, og som er blevet en del af vores fælles billedbank. Men Willumsen var også arkitekt. For 110 år siden tegnede han en særegen villa i middelalderstil til sig selv og sin hustru, hvor der fortsat skabes stor kunst. I Samarbejde med Realdania By & Byg Klubben kan du nu som årskortholder på J.F. Willumsens museum få en eksklusiv rundvisning i det særegne hus.

Det middelalderinspirerede hus med det irgrønne tag er tegnet af Willumsen selv og bygget i årene 1907-08. Ateliervillaen er et unikt arkitektonisk værk med et enestående udtryk både for skønvirkestilen og for den begavede kunstners talent. I 2002 overtog Realdania By & Byg villaen for at sikre det for eftertiden. Se huset med restaureringsarkitekt Dorthe Bendtsen.

Tid og sted: Besøg i Willumsens Ateliervilla, Onsdag d. 6. februar kl. 18.30 – 19.30 på Strandagervej 28, 2900 Hellerup.

Foto: Lars Gundersen / Realdania By & Byg

1. Tegnehold for voksne undervisning kom og vær med frederikssund willumsens museum

Åbne tegnehold

marts 23 @ 13:00 - 15:00