Hver dag i påsken fra d. 16. – 21. april holder vi åbent i det kreative værksted. Alle dage kan børn og voksne boltre sig med forskellige kreative aktiviteter.

Rundt omkring i udstillingen kan de yngste gå på påskejagt efter J. F. Willumsen, der i anledning af højtiden er trukket i påskekostumet og har gemt sig blandt værkerne. Hvis alle påskeæggene lokaliseres, kan børnene udfylde en seddel og aflevere den i receptionen. Efter påske trækkes lod om et påskeæg, som den heldige vinder kan hente på museet.

Der er åbent i det kreative værksted, hvor voksne og børn kan prøve kræfter med grafisk produktion og skumtryk.

Det er gratis at deltage, når entreen til museet er betalt.

OBS: Mandag d. 15. og 22. april undtaget, da museet holder lukket.

1. Tegnehold for voksne undervisning kom og vær med frederikssund willumsens museum

Åbne tegnehold

maj 25 @ 1:00 - 15:00