Introduktion til “Think, Dream, Imagine, Colours. Margrethe Odgaard – Willumsens Museum” og samlingsudstillingen “Willumsens verden.

På grund af situationen med Covid-19, afholder vi to omvisninger af en halv times varighed: en klokken 14 og en klokken 15.

Tilmelding herunder – betaling sker ved ankomst til museet.

Museet efterlever naturligvis Sundhedsstyrelsens retningslinjer og sørger for afmærkninger og adgang til håndvask og håndsprit. Vi opfordrer vores gæster til at holde afstand og tage hensyn. Et besøg på Willumsens Museum skal være en god og tryg oplevelse for alle.

Grupper på max. 10 personer bedes melde ankomst på forhånd.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Omvisning klokken 11-11.30
omvisning klokken 14-14.30