Som noget helt nyt inviterer Frederikssund Bibliotekerne i samarbejde med J. F. Willumsens Museum til kunst- og ordbanko.

De traditionelle bankoplader er erstattet af plader med gengivelser af Willumsens kunstværker og titler på kendte romaner af forfattere fra Willumsens samtid. Det kræver ingen forudsætninger at deltage. Kom og vær med! Og vind fantastiske præmier, bøger, kunstartikler, entré til museet og en omvisning for venner, kolleger eller familie.

Vi starter med tapas og et glas vin kl. 17.30. Bankospillet starter kl. 18.30. Kl. 20.30 siger vi tak for i aften.

Billetter koster 150 kr. inkl. tapas, et glas vin samt to bankoplader. Seneste frist for tilmelding er fredag d. 8. marts.

Billetter finder du HER>>

1. offentlig omvisning på museum gratis willumsens museum frederikssund

Offentlig omvisning

februar 17 @ 2:00 pm - 3:00 pm