Det klassiske musikprogram byder på værker af nogle – måske mindre kendte – komponister som Reger & Hindemith og Andreae, som alle er fantastisk levende, legende, lyriske og spændende komponister og passer i tid, udtryk og geografi til disse to store kunstnere. Der er også en hilsen fra 250-års fødselaren Beethoven, som også hentede stor inspiration i naturen. Programmet er overvejende tysk, men vi hilser også på Carl Nielsen, der kom til verden kun to år efter Willumsen.

Ved kammerkoncerten medvirker Janne Thomsen på fløjte, Claude Frochaux på cello, Bogdan Bozovic på violin samt Nicholas Algot Swensen på bratsch.

Inden koncerten er der mulighed for at opleve den aktuelle særudstilling ”Iscenesat natur og liv. Ernst Ludwig Kirchner og Jens Ferdinand Willumsen – de sene værker” Udstillingen er anmeldt og rost i både Politiken, Weekendavisen, Børsen og blev senest af Kristeligt Dagblads begejstrede kulturanmelder Henrik Wivel, belønnet med fem stjerner og kaldt ”En bro af farve og rytme i tidens krumning”. Entréen er inkluderet i billetprisen.

”Klassiske dage – Kammerkoncert på Willumsens Museum” er en del af det dansk-tyske venskabsår 2020.

Goethe Instituttet logo

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter are no longer available