Julefest på J.F. willumsens Museum

Velkommen til et helt nyt tiltag: Julefest på museet. Denne søndag inviterer vi indenfor til et par timer i julens – og Willumsens – tegn. Ud over aktiviteterne i det kreative værksted, vil der være mulighed for at klippe unik julepynt, med inspiration i blandt andet Willumsens berømte engle.

I løbet af dagen vil der være omvisninger med fokus på Willumsens ikoner og englene i værkerne. Børnene kan se frem til højtlæsning.

Der vil være salg af æbleskiver eller andet juleguf og varme drikke.

Det er gratis at deltage i julearrangementet, når entreen til museet er betalt. Husk, at børn under 18 har fri entre!

1. Tegnehold for voksne undervisning kom og vær med frederikssund willumsens museum

Åbne tegnehold

februar 23 @ 1:00 pm - 3:00 pm
  2. offentlig omvisning på museum gratis willumsens museum frederikssund