Børnevenlig yoga for hele familien

Denne tirsdag er der mulighed for at tilmelde sig familieyoga i det fri med kyndig vejledning af Louise Spange-Edske fra Lo-Yoga. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig, så duk bare op! Husk en måtte eller et tæppe.

Det er gratis at deltage i yogatimen, men ønsker du at forudbestille en frokostpose fra Meny i Frederikssund, kan du gøre det herunder. Posen leveres færdigpakket og kan nydes i caféen eller museets park. Det koster 50,- for børn og 65,- for voksne. Drikkevarer kan købes i caféen på museet.

Frokostpose fra Meny indeholder til børn: Juicebrik, pølsehorn, ostehaps, frugt og agurkestave. Voksne kan glæde sig til at sætte tænderne i en frisksmurt sandwich med Kylling/Bacon, Roastbeef eller mozzarella/humus samt frugt og kildevand. Du vælger variant, når du har lagt frokostposen i kurven.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter are no longer available