Vi holder lukket lige nu. Vores åbningstider er tirsdag til søndag klokken 10 - 17. Den første onsdag i måneden holder vi åbent til klokken 20. På grund af arbejdet med "Alkymistens Laboratorium", vil der frem til 8/2 være lukket i dele af den gule fløj. Entréprisen er i perioden reduceret til 50,- kr.

2. søndag i hver måned inviterer Willumsens Museum til familiesøndag med forskellige kreative aktiviteter for både store og små. Kom og vær med, når vores dygtige undervisere sætter gang i det kreative værksted med forskellige aktiviteter for børn og deres voksne.

Materialer og temaer på de forskellige datoer vil relatere sig til museets aktuelle udstillinger,  og bliver formidlet i øjenhøjde. Det er gratis at deltage i det kreative værksted, når entreen til museet er betalt – og den er i øvrigt gratis for børn under 18.

Det kreative værksted er åbent fra 10.30 – 14.30

Temaer for familiesøndage i 2020 er på vej – hold øje med hjemmesiden for flere detaljer