Vi holder lukket lige nu. Vores åbningstider er tirsdag til søndag klokken 10 - 17. Den første onsdag i måneden holder vi åbent til klokken 20. På grund af arbejdet med "Alkymistens Laboratorium", vil der frem til 8/2 være lukket i dele af den gule fløj. Entréprisen er i perioden reduceret til 50,- kr.
Indlæser Begivenheder

Lad os om opvasken!

Og nyd i stedet en aften i selskab med familie og fremmede på Willumsens Museum. Vi dækker op ved langborde og servere en varm vinterret, der tiltaler både voksne og børn. Det koster 70,- kroner for voksne og 50,- kroner for børn at deltage. Vi sætter kender med vand på bordet, men der er også mulighed for at tilkøbe øl, vin og saft.

Hvis I ønsker at besøge udstillingerne før eller efter gælder almindelig entré – det er dog ikke et krav, det er også muligt at deltage i fællesspisningen uden at gå i udstillingen. Du kan læse mere om vores aktuelle særudstilling Alkymistens Laboratorium her og om vores samlingsudstilling med Willumsens Værker her.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Voksen
DKK 70,00
0 available
Sold Out
Barn
DKK 50,00
0 available
Sold Out
Voksen, Vegetar
DKK 70,00
0 available
Sold Out
Barn, vegetar
DKK 50,00
0 available
Sold Out