Billedskole i maj

på Willumsens Museum 2019

Målgruppe: 0.- til 3. klasse

Willumsens Museum tilbyder et kort billedskoleforløb i foråret. Har du lyst til at prøve kræfter med billedkunsten? Kan du lide at male, tegne og udtrykke dig visuelt? Så er forårsbilledskolen måske noget for dig.

Undervisningen foregår på Willumsens Museum. Over de fire undervisningsgange vil vi eksperimentere med forskellige udtryk og materialer. Vi vil finde inspiration i J.F. Willumsens værker, men også i verden omkring os. Vi arbejder udendørs, hvis vejret tillader det.

Underviser: Mille Søndergaard. Født 1972. Uddannet på Accademia di Belle Arti di Napoli (BFA 1999) og Accademia di Belle Arti di Carrara (MFA 2004). Efteruddannelse indenfor formidling af kunst til børn og unge, University College Sjælland (2015). Har udstillet siden 2000 i ind – og udland, bl.a. i Italien, Grækenland, Finland og Sverige. Arbejder pt fortrinsvis med grafik og maleri i sin egen kunstpraksis. Har tidligere undervist på Thorvaldsens Museum og lavet undervisningsmateriale til Rudersdal Museer. Er siden 2015 tilknyttet som underviser på Willumsens Museum.

Tidspunkt: Mandage klokken 15.30 – 17.30

Datoer: 4., 11., 18. og 25. maj 2020

Pris: 500 kroner for fire undervisningsgange a’ to timer

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billedskole i maj
DKK 500,00