Billedskole forårssæson 2020

Billedskole, 4.- til 6. klasse

Billedskolen på Willumsens Museum tilbyder en ny type hold til dig, der ønsker at fordybe dig endnu mere i det kunstneriske formsprog. Billedeskoleholdet for børn i 4.- til 6. klasse vil for hver sæson tilbyde undervisning i to udtryksformer af hver seks undervisningsgange. Fordybelsesområdet skifter for hver sæson.

Holdet er for dig, der ønsker at dygtiggøre dig inden for særlige kunstneriske udtryk, men også for dig, der er nysgerrig efter at lære mere eller gerne vil udfordres.

På fordybelsesholdet vil du møde to forskellige undervisere i sæsonen. Undervisningen på fordybelsesholdet varetages af uddannede billedkunstnere, der hver har en særlig uddannelse eller specifik viden inden for de to faglige felter. I forårssæsonen sætter vi særligt fokus på tegning og skulptur. Efterårssæsonen byder på to nye fordybelsesområder.

Underviser på forårsholdet er:

Mille Søndergaard, født 1972, er uddannet indenfor grafik og maleri i Italien. Mille har blandt andet lavet undervisningsmateriale for Rudersdal Museer og har undervist på Mothgården og Thorvaldsens Museum i København. Udover at undervise og formidle arbejder Mille også med sin egen kunstpraksis.

Louise Rosendal, født 1985, skulptør uddannet på det Kongelige Danske Kunstakademi. Har arbejdet med egen praksis siden 2013 og udstillet både i Danmark, Europa og Kina. Louise underviser desuden børnehavebørn i skulpturel praksis Kulturstier-forløbet på Willumsens Museum.

Målgruppe: Der oprettes ét hold med plads til 12 elever mellem 10 og 13 år.

Tid: 12 undervisningsgange à 2 timer fordelt over efteråret på onsdage klokken 16.00 – 18.00

Sæsonen begynder onsdag d. 29. januar 2020 og slutter onsdag d. 6. maj 2020

(Ingen undervisning i uge 7, uge 9 og uge 15)

Sted: Undervisningen finder sted på Willumsens Museum, Jenriksvej 4, 3600 Frederikssund.

Pris: Deltagerbetaling for sæsonen er 600 kr. inkl. materialer.

Tilmelding: Husk at anføre barnets navn og alder i kommentarfeltet, når du godkender ordren. Hvis holdet er overtegnet, kan du i stedet skrive dig på ventelisten via RSVP-formen herunder – så kontakter vi dig, hvis der skulle komme en ledig plads.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available