Billedskole efterårssæson 2020

Billedskole, 4.- til 7. klasse

Undervisningen vil i denne sæson tilrettelægges ud fra gældende retningslinjer i forhold til Covid-19. En del af undervisningen vil foregå udendørs eller andre steder på museet, når det er muligt.

Underviser:

Mille Søndergaard. Født 1972. Uddannet på Accademia di Belle Arti di Napoli (BFA 1999) og Accademia di Belle Arti di Carrara (MFA 2007). Efteruddannelse indenfor formidling af kunst til børn og unge, University College Sjælland (2015). Har udstillet siden 2000 i ind – og udland, bl.a. i Italien, Grækenland, Finland og Sverige. Arbejder pt fortrinsvis med grafik og maleri i sin egen kunstpraksis. Har tidligere undervist på Thorvaldsens Museum og lavet undervisningsmateriale til Rudersdal Museer. Er siden 2015 tilknyttet som underviser på Willumsens Museum.

Målgruppe: Der oprettes ét hold med plads til 12 elever mellem 10 og 14 år.

Tid: 12 undervisningsgange à to timer fordelt over efteråret på torsdage klokken 16.00 – 18.00

Sæsonen begynder torsdag den 27. august 2020 og slutter torsdag d. 19. november 2020 (Ingen undervisning i uge 42)

Sted: Undervisningen finder sted på Willumsens Museum, Jenriksvej 4, 3600 Frederikssund.

Pris: Deltagerbetaling for sæsonen er 600 kroner inklusiv materialer.

Tilmelding: Tilmeldingen til billedskoleholdende starter i midten af maj. Hvis der er udsolgt, kan du skrive dig på ventelisten. Det er helt uforpligtende, og vi kontakter dig, hvis det bliver muligt at tilmelde sig.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billedskole 4.- til 7. klasse
Billedskole efterårssæson 2020 Billedskole, 4.- til 6. klasse Kan du lide at udtrykke dig gennem billeder? Kan du lide at være kreativ og eksperimentere med materialer og udtryksformer? Så er billedskolen på Willumsens Museum noget for dig. Willumsens Museums billedskole er åben for alle, der har lyst til at lege med mange forskellige materialer – og blive dygtigere til at udtrykke sig kreativt. Vi undersøger kunstværker og materialer sammen, og øver os undervejs. I billedskolen skal vi arbejde med mange forskellige udtryksformer og projekter indenfor bl.a. tegning, maleri, skulptur, tryk, foto mm. Undervisningen foregår på Willumsens Museum, og vi vil lade os inspirere af Willumsens kunstneriske arbejde samt inddrage museets særudstillinger og andre kunstnere. Undervisningen vil i denne sæson tilrettelægges ud fra gældende retningslinjer i forhold til Covid-19. Vi har derfor reduceret deltagerantal til 10 elever pr. hold. En del af undervisningen vil foregå udendørs eller andre steder på museet, når det er muligt.
DKK 600,00
1 ledige