Willumsens Museum er åbent. Vores åbningstider er tirsdag til søndag klokken 10 - 17. Den første onsdag i måneden holder vi åbent til klokken 20.

Billedskole forårssæson 2020

0. – 3. klasse

I billedskolen skal vi arbejde med mange forskellige udtryksformer og projekter indenfor bl.a. tegning, maleri, skulptur, tryk, foto mm. Undervisningen foregår på J.F. Willumsens Museum, og som inspiration til de kunstværker, som vi skaber, skal vi se nærmere på, hvordan billedkunstneren J.F. Willumsen arbejdede med forskellige materialer og udtryksformer.

Underviser: Mille Søndergaard, født 1972, er uddannet indenfor grafik og maleri i Italien. Mille har blandt andet lavet undervisningsmateriale for Rudersdal Museer og har undervist på Mothgården og Thorvaldsens Museum i København. Udover at undervise og formidle arbejder Mille også med sin egen kunstpraksis.

Målgruppe: Der oprettes ét hold med plads til 12 elever fra 0.-3. klassetrin.

Tid: 12 undervisningsgange à 2 timer fordelt over efteråret på mandage klokken 15.30 – 17.30

Sæsonen begynder mandag d. 20. januar 2020 og slutter mandag d. 27. april 2020

(Ingen undervisning i uge 7 og uge 15)

Sted: Undervisningen finder sted på J.F. Willumsens Museum, Jenriksvej 4, 3600 Frederikssund.

Pris: Deltagerbetaling for sæsonen er 600 kr. inkl. materialer.

Tilmelding: Husk at anføre barnets navn og alder i kommentarfeltet, når du godkender ordren. Hvis holdet er overtegnet, kan du i stedet skrive dig på ventelisten via RSVP-formen herunder – så kontakter vi dig, hvis der skulle komme en ledig plads.

RSVP

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available
Tickets are not available as this begivenhed has passed.