En gang i kvartalet inviterer museet til et bag-om-kunsten-arrangement, hvor publikum kan komme helt tæt på kunsten, se materiale fra museets arkiver og tale med forskellige eksperter.

Søndag d. 10/3 får du mulighed for at komme helt tæt på arbejdet med udstillingen “Fra klassisk til queer,” når kurator og museumsinspektør Louise Bugge Jacobsen tage gæsterne med helt tæt på baggrunden for – og tankerne bag arbejdet med udstillingen. Hvad får man for eksempel øje på, når man tager fat i J. F. Willumsens arbejde med de kvindelige modeller?

Senere vil Erik Hansen-Hansen, Ph.d. og lektor i design ved Det Kongelige Danske Kunstakademi – Arkitekt- og Designskolerne med speciale i luksusmode, modens sociale medier, design innovation og entrepreneurship, fortælle om de seksualæstetiske magtpotentialer som den kvindelige skønhed potentielt giver, genetisk celebritetsstatus; biologiske kønsforskelle som medskabere af kulturel aktivitet; og de sociale medier der ’frisætter’ eller forstærker den kvindelige erotiske kapital samtidig med at de skaber en hyperrealistisk kommunikationsekstase.

Arrangementet løber fra kl. 12 – 14.30, og det er gratis at deltage, når entreen til museet er betalt.

Kl. 11-15 vil der være kreative aktiviteter for børnefamilier i værkstedet.

Tilmelding ikke nødvendigt.

1. Tegnehold for voksne undervisning kom og vær med frederikssund willumsens museum

Åbne tegnehold

marts 23 @ 13:00 - 15:00