En gang i kvartalet inviterer museet til et bag-om-kunsten-arrangement, hvor publikum kan komme helt tæt på kunsten, se materiale fra museets arkiver og tale med forskellige eksperter. Mød for eksempel:

Søndag d. 11 november fra kl. 11 byder J.F. Willumsens Museum publikum indenfor til et ”kom-bag-om-kunsten”-arrangement med udgangspunkt i den akutelle udstilling ”EKKORUM. Thorvaldsen, Willumsen, Jorn og deres samlinger”. Hør bl.a Rasmus Kjærboe, Ribe Kunstmuseum, fortælle om kunstnersamlinger i foredraget ”Fantastiske kunstsamlinger: Når det at samle bliver kunst” kl. 11.00 og ca. 45 min frem. Der vil være gratis kaffe/saft og en croissant til foredraget.

Kl. 14.00 vil kurator af ”EKKORUM”, Christian Vind, holde omvisning og gå i dybden med arbejdet med at kuratere udstillingen.

Kl. 11-15 vil der være kreative aktiviteter for børnefamilier i værkstedet.

Det er gratis at deltage i museets aktiviteter, når entreen til museet er betalt.

Tilmelding ikke nødvendigt.