En gang i kvartalet inviterer museet til et bag-om-kunsten-arrangement, hvor publikum kan komme helt tæt på kunsten, se materiale fra museets arkiver og tale med forskellige eksperter.

Søndag d. 10/3 får du mulighed for at komme helt tæt på arbejdet med udstillingen “Fra klassisk til queer,” når kurator og museumsinspektør Louise Bugge Jacobsen tage gæsterne med helt tæt på baggrunden for – og tankerne bag arbejdet med udstillingen. Hvad får man for eksempel øje på, når man tager fat i J. F. Willumsens arbejde med de kvindelige modeller?

Senere vil Erik Hansen-Hansen, Ph.d. og lektor i design ved Det Kongelige Danske Kunstakademi – Arkitekt- og Designskolerne med speciale i luksusmode, modens sociale medier, design innovation og entrepreneurship, fortælle om de seksualæstetiske magtpotentialer som den kvindelige skønhed potentielt giver, genetisk celebritetsstatus; biologiske kønsforskelle som medskabere af kulturel aktivitet; og de sociale medier der ’frisætter’ eller forstærker den kvindelige erotiske kapital samtidig med at de skaber en hyperrealistisk kommunikationsekstase.

Arrangementet løber fra kl. 12 – 14.30, og det er gratis at deltage, når entreen til museet er betalt.

Kl. 11-15 vil der være kreative aktiviteter for børnefamilier i værkstedet.

Tilmelding ikke nødvendigt.

1. offentlig omvisning på museum gratis willumsens museum frederikssund

Offentlig omvisning

juni 2 @ 8:00 - 17:00
  2. Samtaler om kunsten tapas frederikssund

Samtaler om kunsten

juni 5 @ 18:30 - 20:00
  3. familiesøndag aktiviteter for børn frederikssund j.f. willumsens museum

Familiesøndag

juni 9 @ 11:00 - 15:00
  4. Yoga frederikssund gratis Lo Yoga Willumsens Museum
  5. offentlig omvisning på museum gratis willumsens museum frederikssund

Offentlig omvisning – Sidste chance!

juni 16 @ 14:00 - 15:00