Den første onsdag i hver måned holder Willumsens Museum aftenåbent til klokken 20. På skift vil museets kunstfaglige personale være vært for aftenen og præsentere forskellige temaer i samlingen eller gå i dybden med et enkelt værk. Formen lægger op til samtale og dialog med publikum.

Denne dag kan du oven i købet lade os om opvasken, og i stedet nyde en aften i selskab med familie og fremmede på Willumsens Museum. Cirka klokken 18 dækker vi op ved langborde og serverer en varm vinterret, der tiltaler både voksne og børn. Det koster 70,- kroner for voksne og 50,- kroner for børn at deltage. Vi sætter kander med vand på bordet, men der er også mulighed for at tilkøbe øl, vin og saft.

Hvis I ønsker at besøge udstillingerne før eller efter gælder almindelig entré – det er dog ikke et krav, det er også muligt at deltage i fællesspisningen uden at gå i udstillingen. Du kan læse mere om vores aktuelle særudstilling Alkymistens Laboratorium her og om vores samlingsudstilling med Willumsens Værker her.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Fællesspisning, voksen
DKK 70,00