Har du en kreativ spire, der mangler næring, eller synes du blot det er sjovt at udtrykke dig kunstnerisk? Nu har du chancen for at deltage på J.F. Willumsens Museums åbne tegnehold.

I løbet af foråret og sommeren 2019 bliver det nu muligt, at deltage på tegnehold for voksne. Prøv kræfter med kunsten, når vi tegner efter levende croquismodel eller finder inspiration i Willumsens tegneteknikker 2. og 4. lørdag i hver måned fra d. 9. februar til 25. maj, kl. fra 13.-15. Tegneundervisningen foregår i udstillingssalene midt i kunsten.
Kom og vær med! Vi har blyanter og papir, og vores kunstformilder hjælper dig på vej

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig på forhånd, og det er gratis at deltage på holdende, når entreen til museet er betalt.

1. offentlig omvisning på museum gratis willumsens museum frederikssund

Offentlig omvisning

juni 2 @ 8:00 - 17:00
  2. Samtaler om kunsten tapas frederikssund

Samtaler om kunsten

juni 5 @ 18:30 - 20:00
  3. familiesøndag aktiviteter for børn frederikssund j.f. willumsens museum

Familiesøndag

juni 9 @ 11:00 - 15:00
  4. Yoga frederikssund gratis Lo Yoga Willumsens Museum
  5. offentlig omvisning på museum gratis willumsens museum frederikssund

Offentlig omvisning – Sidste chance!

juni 16 @ 14:00 - 15:00