EKKORUM er en af de bedste udstillinger på et dansk kunstmuseum længe

Kunsten.nu’s Kristian Handberg har anmeldt “EKKORUM. Thorvaldsen, Willumsen, Jorn og deres samlinger,” og det er der blandt andet kommet følgende flotte ord ud af.

“Klassicisten, symbolisten og abstraktionisten mødtes i Frederikssund for at se, hvem der havde den største samling. Dette kunne med god vilje være begyndelsen på en gammeldags vittighed, men den kunstnerkuraterede præsentation af Thorvaldsen, Willumsen og Jorns samlinger er en af de bedste udstillinger på et dansk kunstmuseum længe.”

Den fulde anmeldelse kan du læse her >>

Anmelderroser til EKKORUM

Det er ikke første gang, at udstillingen der mod sædvane ikke indeholder Willumsens egne værker, men derimod sætter Thorvaldsen, Willumsen og Jorns private samlinger af andres kunst i scene, har fået så flotte ord med på vejen. Tidligere har blandt andet Børsen, Kunstkritikk.dk og Weekendavisen lagt spalteplads til sætninger som “Udsøgt og vidtfavnende”, “Virkelig morsomt og spændende (*****)” og “(…) På Willumsen-Museet i Frederikssund er værkerne fraværende, men kunstneren helt tæt på.”

Installationsview Ekkorum J.f. Willumsens Museum