VELKOMMEN TIL J.F. WILLUMSENS MUSEUM

Adresse

J.F. Willumsens Museum
Jenriksvej 4
3600 Frederikssund
Email: jfw@frederikssund.dk
Tlf.: 47 31 07 73

EAN NR. 5798008058264

CVR NR. 29189129

Entrepriser

Voksen: 70 kr.
Barn 0-17 år: Gratis adgang
Studerende: 50 kr.
Grupper (min. 10 pers): 60 kr. pr. person
Årskort: 199 kr.

Få rutevejledning
Få rutevejledning

Åbningstider

Åbningstider generelt:
Museet har åbent tirsdag til søndag 10-17. Mandag lukket.

1. onsdag i måneden fra 10 -20.

Delvist lukket ved nye udstillinger.

Adgangsforhold

Barnevogne

Af hensyn til vores værker, er det desværre ikke tilladt at medbringe sin egen klap-/barnevogn på museet. Vi har dog klapvogne til rådighed, som lidt større børn kan sidde i under turen rundt på museet. Til de mindste anbefaler vi, at I medbringer en slynge, vikle eller bæresele, så den lille kan komme med rundt.

Der er plads til, at I kan stille barnevogne med sovende børn i tørvejr, og vi holder meget gerne øje med de små for jer mens de sover.

Kørestole

J.F. Willumsens Museum har prioriteret handicapvenligheden højt.
Der er handicapparkering på P-pladsen foran museet samt en udendørs elevator til gangbesværede og kørestolsbrugere.
Museet har kørestol, handicaptoilet og elevator mellem etagerne.

Omvisning

Bestil en omvisning og bliv guidet rundt i udstillingen af en af museet dygtige omvisere. Museet tilbyder også omvisning med kreativt værkstedsforløb for voksne.

Læs mere her

Fotografering

Har du lyst til at fotografere eller filme på museet? Du skal være velkommen! Så længe det ikke er til gene for de øvrige gæster. Husk at brug af blitz og/eller stativ kun må ske efter efter aftale med vagten.

Mod en afgift kan digitale optagelser af kunstværkerne til reproduktionsformål stilles til rådighed – dog under forudsætning af ophavsretholderens tilladelse. Kontakt museet for nærmere oplysninger.

I medfør af Ophavsretsloven af 1995 må gengivelse af fotos m.m. fra internettet kun finde sted efter tilladelse fra Copy-dan og efter forudgående henvendelse til J.F. Willumsens Museum.

Det er en forudsætning, at eventuel reproduktion af museets internet-billeder kun sker efter clearing med Copy-dan.

Når du er på museet

For at kunne passe bedst muligt på kunstværkerne, så flest muligt kan få glæde af dem, beder vi om, at vores gæster undlader at røre ved værkerne – også selvom de er smukke, og hænger lige der, hvor man kan nå uden at strække sig.

Da det kan være svært at holde øje med alt det, der foregår bag ryggen, har vi sørget for aflåselige garderobebokse i kælderen, hvor du kan opbevare de store tasker, rygsække, paraplyer og lignende, som ikke må medbringes i udstillingerne. Boksene aflåses med en tyvekrone, som du får tilbage efter brug.

Mad og drikke må ikke medbringes i udstillingsområderne, men kan nydes ved vores frokostborde i parken eller i den store og lyse Cafe Ferdinand, hvor du dog kun må medbringe madpakken.

Og sidst med ikke mindst. Hold venligst mobiltelefonen på lydløs, og gem samtalen til et afsides sted.