Velkommen i vores lyse og rummelige Café Ferdinand

Vi holder åbent i museets åbningstid hver dag kl. 10-17
Café Ferdinand er museets selvbetjeningscafé, og her kan du købe varme og kolde drikkevarer, kage og chokolade. Cafeen har ikke en alkoholbevilling, og vi har derfor ikke mulighed for at tilbyde øl, vin og andre alkoholiske drikke.
Museets gæster er velkomne til at nyde medbragt mad i cafeen mod køb af drikkevarer.

Det er desværre ikke muligt for grupper at reservere plads i caféen på forhånd.

Nærliggende caféer og restauranter

Resturant Toldboden, Chefs Café og Sundwich ligger alle i nærheden af J.F. Willumsens Museum, og kan passeres på vejen til museet, så maden kan medbringes og opbevares hos os, mens du nyder en tur rundt i udstillingerne.

Hold dit næste arrangement i Café Ferdinand

Det er nu muligt at leje Café Ferdinand til et offentligt arrangement. På hverdage uden for almindelig åbningstid koster det 1000,- kr. for leje af lokaler, og 250,- kr. i timen for hver vagt, som skal være til stede. Antallet af vagter vil afhænge af arrangementets karakter. Lørdag og søndag stiger taksterne til hhv. 1500,- kr. for leje af lokaler og 300,- kr. i timen for vagt.

Leje af Café Ferdinand til et firma-arrangement koster 2500,- for leje af lokaler uden for almindelig åbningstid på hverdage og 3500,- lørdag og søndag. Timetaksterne for vagter er de samme som for offentlige arrangementer. Ved et firmaarrangement skal der også betales entré, og en omvisning i museet er en obligatorisk del af besøget.

Hent din frokost her – spis den i cafe Ferdinand
Restaurant Toldboden
Chefs Café
Sundwich