Velkommen i vores lyse og rummelige Café Ferdinand

Nu kan du nyde lækre tapas af bedste kvalitet i museets café. Vi holder åbent i museets åbningstid hver dag klokken 10-17.
Café Ferdinand er museets selvbetjeningscafé, og her kan du købe varme og kolde drikkevarer, kage og chokolade, samt nyheden: tapas, med håndplukkede råvarer af den bedste – og så vidt muligt – lokal kvalitet.

Du har mulighed for at købe en måltidspose med lækre tapenader og italienske delikatesser fra Sannes Kaffe, prisvindende snackpølser fra Kødsnedkeren i Vejby , samt lækre oste fra Ostebørsen produceret af mælk fa deres gårdmejeri i Vemmelev.

En  menupose koster 299,- og der er nok i posen til tre personer. Det du ikke spiser, kan du tage med hjem sammen med et forslag til, hvordan du kan anvende overskuddet. Det er også muligt at sammensætte din egen menu til listepris.

Museets gæster er desuden velkomne til at nyde medbragt mad i cafeen mod køb af drikkevarer.

Hold dit næste arrangement i Café Ferdinand

Det er nu muligt at leje Café Ferdinand til et offentligt arrangement. På hverdage uden for almindelig åbningstid koster det 1000,- kr. for leje af lokaler, og 250,- kr. i timen for hver vagt, som skal være til stede. Antallet af vagter vil afhænge af arrangementets karakter. Lørdag og søndag stiger taksterne til hhv. 1500,- kr. for leje af lokaler og 300,- kr. i timen for vagt.

Leje af Café Ferdinand til et firma-arrangement koster 2500,- for leje af lokaler uden for almindelig åbningstid på hverdage og 3500,- lørdag og søndag. Timetaksterne for vagter er de samme som for offentlige arrangementer. Ved et firmaarrangement skal der også betales entré, og en omvisning i museet er en obligatorisk del af besøget.