logo
 English 
| Print |
 Søg:
 
 

Vild med Willumsen

Vild med Willumsen er et visuelt og oplevelsespræget hjemmeside til børn, der udspiller sig i en tegnet og animeret udgave af J.F. Willumsens atelier.

Målrettet 1.-5. klasse i fagene billedkunst og dansk.

Sitet kan anvendes som optakt til eller opfølgning på et besøg på museet. Eller klassen kan arbejde med websitet på skolen i forbindelse med forløb i billedkunst og dansk om farver, form, kompositition og billedfortælling.

Det er billedkunstner Ole Sporring, der med sin fantsifulde og skæve streg, har illustreret websiden. I atelieret kan børnene gå på opdagelse og vælge mellem 25 opgave- og oplevelsesbaserede aktiviteter, der omhandler forskellige sider af Willumsens kunstneriske produktion. Arbejdsproces, farver, komposition, fortælling og J.F. Willumsen er de temaer, der bliver behandlet på hjemmesiden.

Aktiviteterne giver børnene mulighed for at udforske J.F. Willumsens kunstneriske univers ud fra forskellige indfaldsvinkler og gennem forskellige udtryksformer, såsom små spil, quiz, animationer samt lyd og videoklip med Willumsen. På hjemmesiden er der både opgaver, der skal løses på computeren, i skolen/hjemmet og på museet. Genremæssigt er Vild med Willumsen inspireret af de såkaldte edutainment-spil eller leg og lær spil, der er kendetegnet ved at indeholde både underholdende og læringsmæssige elementer.

Hjemmesiden henvender sig primært til børn i alderen 7-11 år, både skole- og fritidsbørn, og den er tænkt som et arbejdsredskab, børn, lærere og forældre kan bruge før og efter et besøg på museet.

OBS! Vær opmærksom på, at de værker, der er tilgængelige i vildmedwillumsen.dk ikke nødvendigvis altid er udstillet på museet.

Besøg Vild med Willumsen

Beskrivelse af de forskellige aktiviteter på Vild med Willumsen

Forslag til undervisningsforløb

Se også Klatværket, et interaktivt  og værkstedsorienteret undervisningssite produceret af Statens Museums for Kunst og DR

 

 

Farvelab

Fra skoleåret 2013/14 kan eleverne arbejde med farvelære- og kendskab påwww.farvelab.dk
Hjemmesiden henvender sig primært til mellemtrinnet og kombinerer billedkunst med natur/teknik. 
www.farvelab.dk er et samarbejde mellem J.F. Willumsens Museum og Experimentarium. 

Aktuelt

13.07.2017
Låneklapvogne til rådighed
12.05.2017
Udlånte værker tilbage på Will...
05.02.2017
Grafisk værksted i udstillinge...

ingen nyheder i denne liste

 
scat-vs-piss.com