logo
 English 
| Print |
 Søg:
 
 

Praktiske oplysninger

På museet er vi rigtig glade for at få besøg af skoler og institutioner. For at besøget bliver positivt for alle parter, opfordrer vi til, at man på forhånd taler med eleverne om, hvordan man opfører sig på et museet.

Der skal  tages hensyn til kunstværkerne og de andre museumsbesøgene

Vi skal passe godt på vores kunstværker. Derfor må de IKKE berøres, ligesom der må kun arbejdes med blyanter og oliekridtlignende farve i salene. 

Når I færdes på museet på egen hånd, beder museet derfor om, at lærerne følger eleverne rundt i samlede grupper. Det er god skik at gå stille og roligt omkring og sørge for, at man ikke kommer for tæt på de enkelte værker og at lydniveauet skal være tåleligt for alle. 

 

Madpakker
I kælderen er der en frokoststue, hvor skoleklasser kan spise deres medbragte madpakker. Er vejret godt, kan maden nydes i museets dejlige park ved borde og bænke. 

Besøg aftales på forhånd
Alle gruppebesøg skal aftales på forhånd med museet. Dette omfatter plads i frokoststuen og værkstedet samt det øvrige museum. Kontakt museet på tlf. 47310773 eller jfw(at)frederikssund.dk for at anmelde et besøg. 

 

Aktuelt

13.07.2017
Låneklapvogne til rådighed
12.05.2017
Udlånte værker tilbage på Will...
05.02.2017
Grafisk værksted i udstillinge...

ingen nyheder i denne liste

 
scat-vs-piss.com