logo
 English 
| Print |
 Søg:
 
 

Praktiske oplysninger

På museet er vi rigtig glade for at få besøg af skoler og institutioner. For at besøget bliver positivt for alle parter, opfordrer vi til, at man på forhånd snakker med børnene om den mest hensogtsmæssige måde at opføre sig på, på museet.

Der skal tages hensyn til kunstværkerne og andre museumsgæster:

Dette er årsagen til, at kunstværkerne ikke må berøres, at børnene ikke må komme for tæt på de enkelte værker og at lydniveauet skal være tåleligt for alle.
Der må kun arbejdes med blyanter og oliekridtlignende farver, ligeledes for at beskytte kunstværkerne bedst muligt.

Under besøget beder museet om, at lærerne følger børnene og de unge rundt, så de øvrige gæster ikke forstyrres mere, end en naturlig aktivitet forårsager. I frokoststuen må børnene opholde sig alene, og her må medbringes service fra cafeen.

Madpakker:
I kælderen er der en frokoststue, hvor skoleklasser kan spise deres medbragte madpakker. Er vejret godt, kan maden nydes i museets dejlige park ved borde og bænke. 

Besøg aftales på forhånd:
Alle gruppebesøg skal aftales på forhånd med museet. Dette omfatter plads i frokoststuen og værkstedet samt det øvrige museum. Kontakt museet på tlf. 47310773 eller jfw(at)frederikssund.dk for at anmelde et besøg. 

 

Aktuelt

12.05.2017
Udlånte værker tilbage på Will...
05.02.2017
Grafisk værksted i udstillinge...

Arrangementer

27.06.2017
Sommerferieværksted 2017
21.05.2017
Offentlige omvisninger hver sø...