Kommende begivenheder

  1. Særomvisning ved kunstsamler Jens-Peter Brask

    december 3 @ 2:00 pm - 3:00 pm
  2. Kreative Workshops for børnefamilier

    februar 4, 2018 @ 10:00 am - 12:30 pm
  3. Kreative Workshops for børnefamilier

    marts 4, 2018 @ 10:00 am - 12:30 pm
Loading...
Undervisning 2017-10-11T07:14:23+00:00
0 – 6årige
Grundskoler
Videregående uddannelser
Sprogskoler
Billedskole
For voksne

På museet er vi rigtig glade for at få besøg af skoler og institutioner. For at besøget bliver positivt for alle parter, opfordrer vi til, at man på forhånd taler med eleverne om, hvordan man opfører sig på et museet.

Der skal tages hensyn til kunstværkerne og de andre museumsbesøgene

Vi skal passe godt på vores kunstværker, så de kan holde mange år endnu, og være til glæde for besøgende – også i fremtiden. Derfor må de ikke berøres, og I må kun arbejde med blyanter og oliekridtlignende farve i salene.

Når I færdes på museet på egen hånd, beder vi om, at lærerne følger deres elever rundt i samlede grupper. Husk på, at det er god skik at gå stille og roligt omkring og sørge for, at man ikke kommer for tæt på de enkelte værker. Og så er det rart, hvis lydniveauet er til at være i for alle – også de andre besøgende.

 

 

Madpakker

I kælderen er der en frokoststue, hvor skoleklasser kan spise deres medbragte madpakker. Er vejret godt, kan maden nydes i museets dejlige park ved borde og bænke.

 

 

Besøg aftales på forhånd

Alle gruppebesøg skal aftales på forhånd med museet. Dette omfatter plads i frokoststuen og værkstedet samt det øvrige museum. Kontakt museet på tlf. 47310773 eller jfw@frederikssund.dk for at anmelde et besøg.

 

Priser og booking

Alle gruppebesøg skal aftales på forhånd med museet.

Bestilling af undervisningsforløb skal aftales senest to uger før besøget. Undervisning tilbydes tirsdag og onsdag mellem kl. 10 og 15. Skoleklasser og børneinstitutioner med ledsagere har gratis adgang.

Omvisninger skal senest afbestilles 10 dage før omvisningsdatoen. Ved senere afbestilling faktureres omvisningens fulde pris.

Gratis undervisningsforløb for folkeskoler i Frederikssund kommune tirsdag og torsdag 10.00 – 14.00.
Booking: Tlf. 47310773 eller på mail: jfw@frederikssund.dk

Betaling: kontant ved ankomst til museet eller via skolens EAN-lokationsnummer.

Se priser

Tilmeld dig vores lærernetværk og modtag nyheder om undervisning, inspirationsdage, undervisningsmateriale og lærerkurser.

* Felter skal udfyldes

VÆRKboksen er en slags tredimensionel, sansebaseret og interaktiv førstehjælpskasse til kunsten for børn på 6-10 år, med forskellige redskaber og aktiviteter, der på en underholdende og inspirerende måde lægger op til fællesoplevelser med kunsten for børn og voksne.

Undervisningsmateriale