logo
 English 
| Print |
 Søg:
 
 
Dato: 11-06-14
Type: Nyhed

Gratis undervisningsforløb for alle folkeskoler i Frederikssund kommune.

Fra 2. januar 2012 og frem til 1. november 2013 vil undervisningen på J. F. Willumsens museum være gratis for alle folkeskoler i Frederikssund kommune.

I efteråret 2011 påbegyndte Frederikssund Kommunes Skoleforvaltning, Pædagogisk Center i Frederikssund, J.F. Willumsens Museum og Museet Færgegården et fælles samarbejdsprojekt. Projektet løber i 2 år og har til formål at udvikle de to museers skoletjenester med henblik på at forbedre og i højere grad målrette museumsundervisningen til kommunens folkeskoler.  Ønsket er at museernes uformelle og alternative læringsrum kan blive benyttet og udnyttet endnu mere, end de gør det i dag og at et tæt samarbejde mellem museer og folkeskoler kan etableres. Dette fælles tiltag betyder at det indtil 1. november 2013 vil være gratis for alle folkeskoler i Frederikssund kommune at deltage i undervisningsforløb på J.F. Willumsens museum.

Projektet sigter mod at udvikle både nye og allerede eksisterende undervisningsforløb, så de bliver mere relevante for folkeskolens klasseundervisning. Der vil således i løbet af de næste to år blive afprøvet udviklet nye forløb samt arbejdet forskellige materialer, medier og undervisningsmetoder i tæt samspil med lærere og elever.

Projektet er støttet af Frederikssund Kommune og Kulturarvsstyrelsen.

Vi glæder os til at se jer!


Læs mere om J.F. Willumsens Museums undervisningstilbud: http://jfwillumsensmuseum.dk/?id=2

Undervisning tilbydes tirsdag og onsdag kl. 9.30 -13.00.
Booking: Tlf. 47310773 eller e-mail  jfw(at)frederikssund.dk

Aktuelt

22-09-14
Tegne- og malekursus for voksn...
20-06-14
Udstilling vinder kritikerpris...
11-06-14
Gratis undervisningsforløb for...
11-06-14
Kultursamarbejde - børn og ung...

ingen nyheder i denne liste