• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Familiesøndag på J.F. Willumsens Museum er en månedligt tilbagevendende begivenhed. Temaet for denne dag vil være graffiti-workshop, hvor både store og små blandt andet kan være med til at udsmykke museumshavens graffitivæg.

Samme dag skydes også museets nye koncept, Willumsen – bag om kunsten i gang.

Det er gratis at deltage i aktiviteterne, når entreen til museet er betalt.

Børn under 18 har gratis adgang til museet.

PROGRAM

11-12.30: Croquis – tilmeld evt. via museets hjemmeside www.jfwillumsensmuseum.dk

Kl. 11-11.30, 12-12.30, 13-13.30: Museumsdirektør, Lisbeth Lund, fremviser materiale fra museet arkiv, bl.a. Willumsens notesbøger, udklipsmapper, fotografier m.m.

Kl. 11.30-12, 12.30-13, 13.30-14: Museumsinspektør, Anne Gregersen, fortæller om udviklingen af udstillingen ”Ekkorum. Thorvalsen, Willumsen, Jorn og deres samlinger”, der vises på museet fr 10. juni. Udstillingen handler om kunstnersamlinger.

Kl. 14-15: Omvisning i udstillingen ”The Brask Collection meets Willumsen” ved kunstsamler og kurator Jens-Peter Brask.

11-15: Familieværksted – graffiti workshop