logo
 English 
| Print |
 Søg:
 
 

Kunstpakken - Frederikssund Museum > J.F Willumsens Museum

Formiddagen

Start dagen på Frederikssund Museum, og hør historien om, hvordan Roskilde Fjord i tusinder af år har udgjort livsgrundlaget for de mennesker, der har boet langs dens bredder, fra oldtidens stenaldermennesker til nutidens landliggere og parcelhusejere. Oplev det ældste fund fra fjorden og find ud af, om der har boet kannibaler langs dens bredder? Vi fortæller også om, hvordan Roskilde Fjord i efterkrigstiden ændrede rolle fra spisekammer til rekreativt område.

Frokosten

Efter rundvisningen på Frederikssund Museum, kan frokosten nydes på Restaurant Toldboden ved Frederikssund Havn. Her tilberedes der rebelske fortolkninger af klassiske frokostretter, og hele herligheden flankeres af en genstand fra drikkekortet.

Eftermiddagen

Gå de få hundrede meter lang færgevej, og end op i J. F. Willumsens skæve, farverige og på alle måder imponerende univers. Kom helt tæt på Willumsen med en guidet omvisning af en af museets dygtige omvisere. Willumsen arbejde med mange forskellige billedkunstneriske udtryk, og selvom maleriet var det foretrukne medie, huser J. F. Willumsens Museum også en stor samling af blandt andet keramik, fotografier, skulpturer og tegninger.  

Dagen kan rundes af i museets café, hvor museet byder på en kop kaffe/the/choklade og et stykke kage fra Frederikssunds ældste håndværksbager, Bagergården.

Priserne

Ved grupper på mellem 10 og 25 personer kan pakketilbuddet bestilles på hverdage til en pris på 479,- kr. /person. 

Kontakt J. F. Willumsens Museum for priser i weekender eller for færre/flere gæster. 

Prisen er inklusiv entre, omvisning, kaffe og kage i museets cafe og frokost på Restaurant Toldboden.

Booking

Pakketilbud kan bestilles på tirsdage, onsdage og torsdage. Bestil I god tid, så vi er sikre på, at der er både rundvisere og ledige borde til jeres rådighed.

Kontakt jfw@frederikssund.dk for booking og yderligere information. Eller ring på 47 31 07 73

Pris
kr.479,00
Vælg antal


Aktuelt

12.05.2017
Udlånte værker tilbage på Will...
05.02.2017
Grafisk værksted i udstillinge...

Arrangementer

14.05.2017
Foredrag: Willumsens ideverden
23.04.2017
Offentlige omvisninger hver sø...
07.04.2017
Sommerbilledskole for 6 - 10 å...