logo
 English 
| Print |
 Søg:
 
 

Ud i det blå

Kombiner et besøg på J. F Willumsens Museum med en tur ud i det blå.

Området omkring J. F. Willumsens Museum byder på mulighed for mange smukke naturoplevelser. Tag for eksempel en tur til vandet ved Kulhuses strande der ligger ved foden af et helt særligt kuperet og naturskønt terræn, besøg Kongeegen med mere end 1500 år på bagen i Nordskoven ved Jægerspris eller gå en tur langs den smukke Fjordsti.

I sommermånederne kan man – på dage med særligt god vind – opleve Jægerspris Mølle male hvede til mel.

Spisesteder

Museer

Jægerspris slot kan du kigge indenfor i Kong Frederik 7. og Grevinde Danners private bolig og få et indblik i den højeste royale indretningsmode fra slutningen af 1900-tallet. Eller gå en tur i den tilhørende slotspark der byder på mindestøtter fra 54 kendte danske krigshelte, videnskabsmænd og kulturfolk.

Frederikssund Museum, der er Roskildefjordens kulturhistoriske museum, er beliggende i naturskønne omgivelser i Hornsherred lige ved “Kronprins Frederiks Bro,” broforbindelsen mellem Frederikssund og Hornsherred. Frederikssund Museum holder til i den gamle Færgegård, der gennem århundrede fungerede som ventested for rejsende over fjorden.  

På Kalvøen i Frederikssund har du mulighed for at opleve Vikingebopladsen, hvor du kan træde indenfor i bopladsens fem grubehuse, små nedgravede huse, der i vikingetiden har fungeret som værksteder eller midlertidige boliger.  

Aktuelt

13.07.2017
Låneklapvogne til rådighed
12.05.2017
Udlånte værker tilbage på Will...
05.02.2017
Grafisk værksted i udstillinge...

ingen nyheder i denne liste

 
scat-vs-piss.com