logo
 English 
| Print |
 Søg:
 
 

Kunstprojekt for alle 4-5årige i Frederikssund Kommune

I løbet af 2014 og første halvdel af 2015 vil samtlige 4-5årige daginstitutionsbørn i Frederikssund Kommune deltage i et billedkunstprojekt ledet af billedkunstner Marika Seidler. MALERIET SOM RUM – PERFORMATIVT MALERI hedder projektet, og det foregår både på J.F. Willumsens Museum og i daginstitutionerne. Formålet med projektet er at styrke børnenes møde med kunstens verden og inspirere dem til selv at lege og eksperimentere med de kunstneriske udtryk, de møder. Med udgangspunkt i et udvalg af J.F. Willumsens fantasifulde og farvestærke malerier vil Marika Seidler skabe rammerne for børnenes aktive deltagelse og fordybelse i en kunstnerisk proces gennem en fem dage lang workshop.

Forløbet indledes med et besøg på J.F. Willumsens Museum efterfulgt af fire kreative dage i daginstitutionen. Børnene skal bl.a. skabe deres eget fantasidyr ud fra en afstøbning af deres hånd tilsat ler og genbrugsting, og de skal genskabe et rum fra et Willumsen-maleri og arbejde med stemninger, krop/bevægelse og mimik inspireret af personerne i kunstværket. Huskunstnerprojektet afsluttes med udstilling af børnenes værker på museet og fernisering for familie og venner. 

Projektet er støttet af Kulturstyrelsen og Frederikssund Kommune. STARK Frederikssund har været så venlige at sponsorere trælister til projektet, og den kreative linje på Produktionsskolen Frederikssund har syet nogle fantastisk smukke tæpper inspireret af Willumsens billedunivers.

Kontakt museumsinspektør Lisbeth Lund for flere oplysninger

 

Aktuelt

13.07.2017
Låneklapvogne til rådighed
12.05.2017
Udlånte værker tilbage på Will...
05.02.2017
Grafisk værksted i udstillinge...

ingen nyheder i denne liste

 
scat-vs-piss.com